Muğla Deprem / Muğla'da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi - Son ... - Merkez üssü ula olan depremin derinliği 1.1 kilometre olarak açıklandı.



Muğla Deprem / Muğla'da 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi - Son ... - Merkez üssü ula olan depremin derinliği 1.1 kilometre olarak açıklandı.. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı! Gelen son dakika bilgilerine göre; Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Son dakika muğla deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 14 haber bulunmuştur.

Muğla valisi esengül civelek, ula ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi. Deprem muğla'nın çevre ilçelerinde aydın'ın bozdoğan ve çevresinde de hissedilirken depremde. Son depremler / muğla merkez ve 50 km çevresindeki depremler. Deprem yaklaşık yerin 25,44 kilometre derinliğinde meydana geldi. Muğla açıklarında meydana gelen deprem tüm ege'de hissedildi.

Muğla'da Deprem - Haberler
Muğla'da Deprem - Haberler from foto.haberler.com
Muğla açıklarında saat 01:31'de meydana gelen deprem ege bölgesi'nin çok sayıda şehrinde hissedildi ve vatandaşları korkuttu. Sorusuna yanıt ararken kandilli rasathanesi'nden beklenen açıklama. Muğla valisi'nden depremle ilgili açıklama. Muğla'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu depremin ardından saat muğla'nın ula i̇lçesi'nde saat 00.49'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından bölge. Gelen son dakika bilgilerine göre; Merkez üssü ula olan depremin derinliği 1.1 kilometre olarak açıklandı. Muğla'da yaşanan son depremle ilgili ayrıntılar belli oldu.

Muğla'da yaşanan son depremle ilgili ayrıntılar belli oldu.

Alınan son dakika bilgilerine göre, muğla'nın ula ilçesinde 5,3 şiddetinde deprem olduğu kaydedildi. Kandilli rasathanesi, bu depremin şiddetini daha sonra. Merkez üssü ula olan depremin derinliği 1.1 kilometre olarak açıklandı. Muğla deprem muğla'nın ula ilçesi yakınlarında meydana gelen deprem kandilli rasathanesi tarafından 5.1 olarak ölçüldü. Son dakika muğla'da deprem meydana geldiği bildirildi. Muğla'nın marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem yerin 61 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem muğla'nın tüm ilçelerinde ve yakın illerde de. İşte ege'den son dönemde meydana gelen tüm depremler ve şiddetleri. Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarındaki deprem saat 18:23'te oldu. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, muğla'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla deprem ile ilgili 5 haber listeleniyor. Muğla deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te. Muğla deprem haberleri ve en son güncel muğla deprem gelişmeleri cnnturk.com'da. Muğla'nın ula ilçesinde 5 şiddetinde deprem meydana geldi.

Vatandaş muğla'da yine deprem mi oldu şiddeti kaç merkez üssü neresi? Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı! Bu depremin ardından saat muğla'nın ula i̇lçesi'nde saat 00.49'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından bölge. Muğla'nın ula ilçesinde bu sabah saat 05.24'te richter ölçeği'ne göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsünün verilerine göre muğla'nın ula ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla'da deprem
Muğla'da deprem from www.turizmavrupa.com
Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Deprem muğla'nın çevre ilçelerinde aydın'ın bozdoğan ve çevresinde de hissedilirken depremde. Muğla i̇zmir deprem mi oldu? Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem. Muğla i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Deprem yaklaşık yerin 25,44 kilometre derinliğinde meydana geldi. Bu depremin ardından saat muğla'nın ula i̇lçesi'nde saat 00.49'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından bölge. Muğla'nın ula ilçesinde 5 şiddetinde deprem meydana geldi.

Muğla deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel muğla deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz.

Afad, muğla'nın datça ilçesinde saat 23.12'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Kandilli verilerine göre muğla'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla i̇zmir deprem mi oldu? Muğla deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te. Muğla deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel muğla deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Depremin en şiddetli hissedildiği bodrum'da binlerce kişi sokaklara dökülürken, şu ana kadar herhangi bir can kaybı olmadığı açıklandı. İzmir ve muğla'da art arda depremler meydana geldi. Muğla'da yaşanan son depremle ilgili ayrıntılar belli oldu. Vatandaş muğla'da yine deprem mi oldu şiddeti kaç merkez üssü neresi? Son depremleri görebilmek için yapmanız gereken tek şey cep telefonunuzdan wap.depremizle.com. Son dakika muğla'da deprem meydana geldiği bildirildi. Muğla i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz.

Afad, muğla'nın datça ilçesinde saat 23.12'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Muğla'nın ula ilçesinde bu sabah saat 05.24'te richter ölçeği'ne göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Mugla yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. İşte ege'den son dönemde meydana gelen tüm depremler ve şiddetleri. Muğla deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te.

Muğla açıklarında deprem! Son depremler
Muğla açıklarında deprem! Son depremler from i.internethaber.com
Depremin merkez üssünün ula ilçesi olduğu belirtildi. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Vatandaş muğla'da yine deprem mi oldu şiddeti kaç merkez üssü neresi? Muğla'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, muğla'nın datça ilçesinde saat 23.12'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Muğla deprem muğla'nın ula ilçesi yakınlarında meydana gelen deprem kandilli rasathanesi tarafından 5.1 olarak ölçüldü. Ile ilgili 34 adet etiketli haber bulunmuştur. Kandilli rasathanesi, bu depremin şiddetini daha sonra.

Muğla açıklarında meydana gelen deprem tüm ege'de hissedildi.

Vatandaş muğla'da yine deprem mi oldu şiddeti kaç merkez üssü neresi? Gelen son dakika bilgilerine göre; Muğla'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel muğla deprem haberlerine aksam.com.tr den ulaşabilirsiniz. Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı! Deprem muğla'nın çevre ilçelerinde aydın'ın bozdoğan ve çevresinde de hissedilirken depremde. Muğla deprem haberleri ve en son güncel muğla deprem gelişmeleri cnnturk.com'da. Muğla'nın ula ilçesinde bu sabah saat 05.24'te richter ölçeği'ne göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizinde muğla açıklarındaki 12 adalarda 5.4 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli verilerine göre muğla'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sorusuna yanıt ararken kandilli rasathanesi'nden beklenen açıklama. Muğla deprem son dakika şiddeti kaç? Muğla valisi esengül civelek, ula ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi.

Post a Comment

Previous Post Next Post